top of page
  • Foto van schrijverUlteam bestuur

Seizoen 2019-2020 - Beleid coronavirus covid-19

Laatst bijgewerkt op: zondag 30 augustus om 12:00 uur


LET OP: DIT BETREFT INFORMATIE OVER HET SEIZOEN 2019-2020. VOOR HET SEIZOEN 2020-2021 WORDT EEN NIEUW DOCUMENT GEPUBLICEERD!


Ulteam Theatersport zal in de periode van 14 maart 2020 tot en met 31 augustus 2020 geen verenigingsactiviteiten laten plaatsvinden (o.a. trainingen, cursussen, klussen, voorstellingen en workshops). Hieronder volgt een toelichting vanuit het bestuur.


Het bestuur heeft op vrijdag 13 maart 2020 voor de vereniging besloten om, gedurende de uitbraak van het coronavirus covid-19, de adviezen alsook aangekondigde maatregelen van het RIVM alsook de Rijksoverheid zo goed mogelijk op te volgen op basis van de actuele ontwikkelingen - en daarin ook één lijn te trekken vanuit de vereniging. Op deze wijze willen wij vanuit de vereniging onze bijdrage leveren aan het indammen van de (verdere) verspreiding van het virus. Hieronder staat een opsomming van de concreet genomen maatregelen:


  • Alle trainingen (maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdaggroep) zijn tot en met 31 augustus 2020 afgelast.

  • Er worden geen verenigingsactiviteiten of fysieke activiteiten georganiseerd binnen de periode 13 maart tot en met 31 augustus 2020. Dit betreft ook eventuele klussen.

  • UPDATE 17-03-2020: In samenspraak met de Liftcie is besloten om het Liftweekend 2020 af te zeggen. Gekeken wordt naar de mogelijkheden voor dit en/of volgend jaar.

  • UPDATE 07-04-2020: De geplande voorstellingen alsook de halfjaarlijkse ALV die zouden plaatsvinden vóór 28 april zijn afgezegd. Er wordt gekeken naar de alternatieve mogelijkheden.

  • Contributie: Er is in dit geval duidelijk sprake van overmacht. Het bestuur heeft daarom besloten om geen restituties uit te keren op basis van het noodzakelijk niet door laten gaan van activiteiten tot en met 28 april 2020. Uiteraard kijken wij redelijkerwijs wat wel tot de mogelijkheden behoort. Dit zou dan het tweede deel van de contributie voor dit verenigingsjaar betreffen. Hierover volgt in mei/juni meer informatie.

  • Het bestuur blijft de situatie rondom het corona-virus nauwlettend volgen en zal handelen op basis van het overheidsadvies en dat van het RIVM.

  • Voor alle Ulteam-gerelateerde vragen kan een mail gestuurd worden naar bestuur@ulteam.nl.


De te nemen maatregelen zijn natuurlijk jammer, voor zowel onze leden als vrienden en bekenden van onze vereniging, maar als bestuur achten wij deze wel noodzakelijk. Wij rekenen dan ook op eenieders begrip.


Namens het bestuur, Marijke, Loes, Roy, Jens & Florian169 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page