top of page
web_first_dates__MG_1218.jpg

IMPROVISATIE VOOR IEDEREEN

Ulteam biedt cursussen, workshops, demonstraties maar natuurlijk ook maatwerk aan (daarvoor ben je immers een impro-vereniging). Hieronder een overzicht, voorbeelden maar ook referenties.

Huur ons in: Informatie
web_IMG_1240.jpg

CURSUSSEN VOOR INDIVIDUEN

Is theatersport wat voor jou? Ben je niet bang uitgevallen en hou je van improviseren? 

Twee keer per jaar wordt een 10-weekse beginnerscursus theatersport gegeven door Ulteam met ervaren trainers. Hier leer je alle beginselen van theatersport met andere beginnende theatersporters en kun je écht in contact komen met theatersport. Spreekt jou dit aan en wil je ook eens de spanning, het spektakel en vooral de lol van improvisatietheater beleven, neem dan contact met ons op via de pagina "Lidmaatschap en cursus".

Na de cursus wordt de mogelijkheid geboden om lid te worden van de vereniging. 

ulteam-promo-2019-rezien-websize-6.JPG

CURSUS VOOR INSTELLINGEN

Onze beginnerscursus kan ook op locatie gegeven worden voor teams!

In overleg kunnen wij de 10-weekse cursus ook op locatie geven, afgestemd op uw wensen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen. 

Ook worden we met regelmaat gevraagd op middelbare scholen, voor bijvoorbeeld een workshop tijdens een introductiekamp of voor de invulling van een les improvisatietheater tijdens het vak Drama.

ulteam-promo-2019-rezien-websize-29.JPG

WORKSHOPS + DEMO'S

Teambuilding, een feest, of gewoon nieuwsgierig wat improvisatietheater is?

Dan is het ontzettend leuk om Ulteam in te huren voor een workshop of demonstratie! Ulteam verzorgt voorstellingen, workshops en andere vormen van improvisatietheater voor bedrijven, instellingen, stichtingen, verenigingen en andere geïnteresseerden. Van actief zelf deelnemen tot een demonstratie, veel is mogelijk en bespreekbaar. Het improviseren staat centraal, dus het wordt zeker een onverwachte activiteit! Een lijst met voorbeelden is hieronder te vinden.

web_first_dates__MG_1002.jpg

VOORBEELDEN

Omdat theatersport zo gevarieerd is geven wij hier een paar voorbeelden van wat wij als vereniging kunnen verzorgen. Alles is in overleg mogelijk.

DEMONSTRATIE THEATERSPORTWEDSTRIJD

Ulteam speelt een complete theatersportwedstrijd waar twee teams tegen elkaar strijden voor de eer. Het publiek zorgt natuurlijk voor de inhoudelijke suggesties. Eventueel met muzikale begeleiding en om het helemaal 'echt' te maken kan er gezorgd worden voor een enthousiaste presentator en twee strenge juryleden.

DEMONSTRATIE THEATERSPORT

Vier spelers van Ulteam komen theatersportscènes voor jouw publiek spelen! Het publiek komt met suggesties en de spelers laten zich daardoor inspireren om zodoende tot een vermakelijke voorstelling te komen. Dit alles kan eventueel met muzikale begeleiding om de sfeer te verhogen. Ideaal voor het opvrolijken van bedrijfsuitjes, feesten, studiedagen, jubileums en andere gelegenheden.

WORKSHOP INTRODUCTIE THEATERSPORT

Ulteam geeft een workshop waarin de beginselen van theatersport en improviseren worden uitgelegd. De groep wordt uitgedaagd om mee te doen en samen vol plezier elkaar anders te leren kennen. Aan de hand van verschillende oefeningen en spelvormen kom je tot onverwachte en interessante resultaten.

WORKSHOP THEATERSPORT PLUS

Ulteam begeleidt de groep in het spelen van scènes en het leren kennen van spelvormen, waarbij de principes van theatersport en improviseren aan bod komen. De workshop wordt afgesloten met een gezellige theatersportwedstrijd tussen de leden van de groep.

IMPROVISEREN IN THEMA

Deze vorm (die overigens van alles kan zijn) is bedoeld voor groepen die iets willen met een bepaald thema. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van improvisatie bij het ontwikkeling van managementvaardigheden, het leren presenteren door middel van improviseren of het inhuren van personages ter ondersteuning van een cursus. Zoals je ziet, van alles is mogelijk.

OF TOTAAL IETS ANDERS...

Wil je ons voor iets anders gebruiken - aankleding van een diner of feestje met typetjes, een weekje gezelschap van een pratende kamerplant, krabben op dat ene plekje waar je anders niet bij kan - dan kan dat vast ook. We hebben met van alles ervaring, en zijn niet vies van heel veel gekke dingen. Dus: vragen kan nooit kwaad.

REFERENTIES

Dan weet je waar je aan begint ;)

Client 2

NV NEDERLANDSE GASUNIE

"Erg goed, voor herhaling vatbaar!"

Client 3

CBO WŰNSERADIEL

"Erg leuk om de spontane dingen die ontstaan tijdens het spel te zien."

Client 5

OSG SEVENWOLDEN

"Bij de eindpresentatie waren de leerlingen actief en spontaan bezig."

Client 6

CEDIN EDUCATIEVE DIENSTVERLENING

"De cursus 'Professionele communicatie met ouders' had meerwaarde doordat een acteur van Ulteam verschillende typen ouders kon spelen."

Client 7

STICHTING JONGEREN HUISVESTING TWENTE

"Wij vonden het fantastisch en hebben geweldig genoten."

Client 8

NOORDERPOORTCOLLEGE

"Conform verwachting!"

Client 2

CAP ADVISEURS

"Een leuke uitgaansgelegenheid voor teams met lef!"

Client 3

VRIJGEZELLENFEEST

"Helaas dat wij op tijd stonden, wij konden zeker langer doorgaan!"

bottom of page