HOE WORD IK LID?

De eerste stap heb je gezet - wat ontzettend leuk dat je lid wilt worden van Ulteam!

ulteam-promo-2019-rezien-websize-1.JPG

BEGINNEND THEATERSPORTER?

Gelukkig lijkt het erop dat wij in september 2021 weer van start kunnen gaan met de cursus in de vorm van beginnersgroepen! De speeldag staat nog niet vast, maar wordt binnenkort bekendgemaakt.

Mocht je het leuk vinden om 10 weken lang (één training per week) onder leiding van een ervaren trainer kennis te maken met improvisatietheater, vul dan snel het interesseformulier in onderaan deze pagina. Wij nemen dan contact met jou op. Als impro goed bevalt, dan kan je na deze 10 weken lid worden van Ulteam!

Kosten: €100,- voor 10 trainingen

Locatie: Ergens in Groningen (stad)

Speeldag: Nog nader te bepalen

Contributie 2021: €240 voor een jaar conform laatste ALV, al betaalde kosten voor de 10 trainingen worden hier vanaf gehaald. 

ERVAREN THEATERSPORTER?

Heb je al eerder een cursus theatersport gevolgd of bij een vereniging gespeeld? Dan kan je, zonder de cursus te volgen, lid worden van Ulteam. Bij ervaren theatersporters organiseren wij, in overleg met jou, een auditie bij één van onze teams. Meer weten, stuur ons dan een mailtje via dit contactformulier.

ulteam-promo-2019-rezien-websize-15.JPG
 

INTERESSEFORMULIER BEGINNERSCURSUS

Als je dit formulier invult en verzend geef je aan dat je interesse hebt in de beginnerscursus theatersport bij Ulteam! Wij nemen na het invullen van het formulier contact met jou op.

Thanks for submitting!