top of page
  • Foto van schrijverUlteam bestuur

Ulteam speelt: "EXIT?!" en meer...

Bijgewerkt op: 14 feb. 202029 februari is het zover! Dan speelt Ulteam de voorstelling "EXIT?!" en meer Bij Vrijdag van 20:00 tot 22:00.


Ulteam presenteert: "Exit?!" en meer... In deze improvisatievoorstelling speelt Ulteam de theatervormen "Follow the leaver" en de "Monologisch".


Wanneer een karakter in Follow the leaver een scène verlaat, mag het publiek 'Follow the leaver!' roepen. Alle karakters moeten dan de scène verlaten en het verhaal gaat door in een nieuwe scène met het karakter dat de vorige scène verliet. Dit gaat door tot een volgend karakter de nieuwe scene verlaat en het publiek weer besluit deze te volgen door 'Follow the leaver!' te roepen. Wordt het niet geroepen? Dan gaat de scène lekker door...


In de Monologisch zullen er enkele monologen door de spelers gevoerd worden. Tussen de monoloog door worden er korte scènes gespeeld die schijnbaar niets met de monoloog te maken hebben, maar onbewust zullen de spelers toch beïnvloed zijn door de monoloog. Niets in deze voorstelling is van te voren bedacht, alles zal ter plekke worden geïmproviseerd!


Uit bovenstaande is wel duidelijk dat publiek onmisbaar is tijdens de voorstelling, dus kom kijken én doe mee! Samen maken we er een onvergetelijke avond van.


Kaartjes zijn via Bij Vrijdag verkrijgbaar (klik hier) voor €7,50.
147 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page