top of page
  • Foto van schrijverUlteam bestuur

- Helaas geannuleerd wegens corona -Komt dat zien: Ulteam treedt op bij Taribush Kuna Festival!

Bijgewerkt op: 21 jul. 2021

Taribush Kuna is een vierdaags cultuurfestival midden in de beschermde natuur van Nationaal Park het Dwingelderveld. Je vindt er muziek, theater, kunst, workshops, activiteiten, film, lekker eten & drinken voor jong en oud. In 2021 wordt het festival in zijn huidige vorm voor de laatste keer gehouden, dit keer van donderdag 22 t/m zondag 25 juli!


(Tekst gaat verder onder foto)

Frank in actie namens Ulteam op Taribush Kuna. Foto: Rezien - https://www.rezien.nl/


Al meerdere edities verzorgt Ulteam met een enthousiaste groep spelers hier voorstellingen samen met vele andere top-acts die op het programma staan. Hier worden wij als vereniging voor geselecteerd uit tal van inzendingen. Wij zijn dan ook erg blij dat wij mee mogen werken aan het "uitzwaaien" van het festival in zijn huidige vorm, zeker na een periode gekenmerkt door veel corona-maatregelen waarin weinig mogelijk was.


Onder aanvoering van Ellie zullen Gemma, Ilse, Pieter, Frank, Erica, Suzanne en Maarten het aanwezige festivalpubliek kennis laten maken met de magie van improvisatietheater met muzikale begeleiding van Wytse. Daar kan jij natuurlijk ook bij zijn en tegelijkertijd de rest van het mooie festivalprogramma meepakken!


De voorstellingen van Ulteam staan vooralsnog gepland op zaterdag 24 juli om 15:45 en 19:00 uur, dit kan echter tussentijds nog wijzigen. Hou deze pagina, waarop ook meer informatie staat over deze voorstellingen, dus goed in de gaten.


Meer informatie over het festival zelf, alsook de kaartverkoop (alleen in voorverkoop!), vind je hier. Het volledige programma is hier te vinden. En mocht je meer van de social media zijn, op de Facebookpagina van het festival zijn ook mooie foto's te vinden voor een sfeerimpressie.


Wij kijken uit naar een geslaagd festival waar iedereen na een lange "thuiszitperiode" goed en veilig van kan genieten!

180 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page